Team BNI Den Haag

Mogen wij u even voorstellen aan het team  

 

Fred van Zwieten  
Executive Director Den Haag                                      

Betrokken bij BNI sinds augustus 2005. Eerst als lid, vanaf 2006 als Assistent Director en vanaf maart 2009 als Executive Director van de regio Den Haag. Zijn doel is het helpen van ondernemers met het realiseren van omzetgroei, en het bereiken van hun persoonlijke of ondernemingsdoelstellingen. Zijn persoonlijke motto: Onderzoek alles en behoud het goede. 

Tel: 06 506 444 06  E-mail: [email protected]
 

Cees Verbree

Cees Verbree 
Area Director Consultant  / Director Consultant           

Sinds 2010 verbonden als Director Consultant aan BNI, waar hij verschillende chapters in de regio begeleid. Sinds 1 januari 2013 actief als Area Director Consultant, verantwoordelijk voor Den Haag Oost. In zijn eigen onderneming Honescon ondersteunt hij ondernemers op commercieel gebied. Als expert op het gebied van New Business, helpt Cees zijn klanten hun acquisitie op een hoger plan te brengen.

Tel: 06 218 570 97  E-mail: [email protected]
 

Eric_Noordam

Eric Noordam 
Area Director Consultant / Director Consultant

Sinds medio 2013 actief binnen BNI als Director Consultant. Eric is de oprichter van BNI Zilvermeeuwen in Den Haag. Sinds december 2015 als Area Director Consultant verantwoordelijk voor het noordelijk deel van de regio.  In zijn eigen bedrijf Independent Sales & Marketing heeft Eric jarenlange ervaring met het helpen van ondernemers bij het maken van praktische en uitvoerbare marketing- en salesplannen, het trainen on-the-job en het uitvoeren van diverse onderzoeken.

Tel: 06 235 058 58   E-mail: [email protected]

 

  Barry Kouer   

Barry Kouer  
Area Director Consultant  / Director Consultant          

Sinds 2012 verbonden aan BNI. Sinds 1 februari 2016 als Area Director Consultant actief in de regio Den Haag verantwoordelijk voor BNI Den Haag centrum. Sinds begin dit jaar is Barry, samen met zijn collega Cees Verbree, eigenaar van Honescon. Daar houden Barry en Cees zich dagelijks bezig met verkoopondersteuning, strategisch verkoopadvies en advisering en ondersteuning op het gebied van zakelijk netwerken.

Tel: 06 445 537 51  E-mail: [email protected]

Arno Haver Doeze

Arno Haver Droeze 
Director Consultant 

Vanaf 2011 actief als Director Consultant. Met zijn eigen bedrijf Watch It helpt hij ondernemers om in het uitgestrekte land van promotionele artikelen het juiste te vinden dat past bij de strategie van hun bedrijf. Hij is daarbij opvallend anders en geeft advies op maat op elk gebied van de promotie. Jouw idee wordt door Arno uitgewerkt en uitgevoerd: van concept tot uitlevering aan je klanten. 

Tel: 06 531 482 03 E-mail: [email protected]

 

Jolanda Oversluizen

Jolanda Oversluizen  
Director Consultant

Sinds januari 2015 actief binnen BNI als Director Consultant. In haar eigen bedrijf Passietest.nu is zij actief als Studie-beroepskeuze adviseur / passietest facilitator / TMA professional. Weet je kind niet wat het wil worden, zij wijst de weg. Waar wordt jouw kind gelukkig van, dat ontdekt zij met de passietest. Vervolgens gebruikt ze een professionele talenten analyse (TMA). Dit samen met 25 jaar onderwijservaring zorgt ervoor, dat ze samen de juiste studiekeuze maken.

Tel: 06 414 326 72  E-mail: [email protected]

 

Teeuwis Hillebrand
 

Teeuwis Hillebrand  
Director Consultant

Sinds februari 2015 actief binnen BNI als Director Consultant. In zijn eigen bedrijf Nuntius B.V. is hij actief als Webontwikkelaar. Zit u graag mee een partner aan de tafel die over de juiste kennis beschikt? Een webbouwer die precies weet wat de (technische) mogelijkheden zijn. Dan heeft Teeuwis ruime ervaring in het bouwen van complexe websites. Hij is gespecialiseerd in websites met een beveiligde omgeving zoals bij de overheid maar ook bedrijven die werken met vertrouwelijke gegevens zijn in goede handen bij hem.

Tel: 06 536 534 12   E-mail: [email protected]

Madelon Noordam

Madalon Noordam
Director Consultant

Sinds september 2016 actief binnen BNI als Director Consultant. In haar eigen bedrijf Independent Sales & Marketing heeft Madelon jarenlange ervaring met het helpen van ondernemers bij het maken van praktische en uitvoerbare marketing- en salesplannen, het trainen on-the-job en het uitvoeren van diverse onderzoeken.

Tel: 06 486 339 93   E-mail: [email protected]

Karel Stiel

 

Karel Stiel 
Director Consultant

Sinds september 2016 actief binnen BNI als Director Consultant.. In zijn eigen bedrijf Stiel Makelaardij heeft Karel als gecertificeerde makelaar jarenlange ervaring met het helpen van mensen door het maken van taxaties en aankoopbegeleiding van woningen.

Tel: 06 520 223 51   E-mail: [email protected]

 

Georgine Mol

Georgine Mol 
Director Consultant

Sinds september 2016 actief binnen BNI als Director Consultant. In haar eigen bedrijf Molendier heeft  Georgine een natuurgeneeskundige praktijk voor cursussen, behandelingen en consulten, voor mens en dier.

Tel: 06 506 123 86   E-mail: georgine.mol@bni-denhaag.nl

 

Henny Aben

Henny Aben 
Director Consultant

Sinds 2011 BNI lid en sinds oktober 2016 actief binnen BNI als Director Consultant. 
In haar eigen ondernemingen Verlies Centrum van verborgen verlies en Purposeworx is zij expert op het gebied van mindset, persoonlijk ontwikkeling en leiderschap, zingeving, transformatie en zakelijk succes. Zij begeleidt al meer dan 25 jaar mensen om betekenisvol en bezield te werken en te leven. 

Tel: 06 542 038 09   E-mail: henny.aben@bni-denhaag.nl
 

Wim van den Heuvel

Wim van den Heuvel 

Director Consultant

Sinds 2013 BNI lid en sinds oktober 2018 actief binnen BNI als Director Consultant. 
In zijn eigen onderneming Totaal Lokaal Zichtbaar helpt Wim ondernemers om stappen te zetten op het gebied van het verbeteren van je online zichtbaarheid. Ben jij opzoek naar meer klanten, meer omzet en meer rendement! Hij kan je helpen.

Tel: 06 300 297 60  E-mail: [email protected]

jij

Team Member
Title

BNI Den Haag is altijd op zoek naar nieuwe mensen om hun team te versterken. Denk je dat het oprichten of begeleiden van BNI chapters een uitstekende aanvulling zou kunnen zijn op je huidige werkzaamheden, bel mij dan op voor een afspraak om daar eens over te praten.

Fred van Zwieten 06 506 444 06  

 

Het laatste nieuws van BNI

    Ajax loader image