Startende BNI LocatiesNetwerk kalenderDownloadsVideoBNI Kantoor - TrainingscentrumBNI internationaal nieuws60 seconden presentatiesROI van het lidmaatschap van BNIBNI NieuwsWorkshops

Zoek een BNI locatie

Successnet

Successnet

BNI Podcast

Fred van Zwieten

Phone +31 6 506 444 06
Mobile Number +31 6 506 444 06
Website http://www.bni-denhaag.nl

Mr. Fred van Zwieten
BNI Den Haag
Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie
Geestbrugkade 32
Rijswijk
ZH
2281 CX

Social Networking Links

Send Message

Fred van Zwieten

BNI Den Haag

Executive DirectorMy BusinessBNI (Business Network International) is een professionele marketing organisatie die haar leden helpt hun business uit te breiden door mond-tot-mond aanbevelingen. BNI biedt u een gestructureerde, branchebeschermde omgeving waarin zakenmensen bijeenkomen om te netwerken, waardevolle marketingvaardigheden op te doen en een sterke onderlinge relatie op te bouwen. Het motto van BNI luidt: “Geven Loont"

Ideal ReferralIntroductie bij mensen die lid zouden kunnen en willen worden van Team Den Haag, om samen met hen de regio verder uit te bouwen.

Top ProductLidmaatschap van het beste marketing en trainings netwerk ter wereld

Top Problem SolvedProblemen bestaan niet, het is een kwestie van perceptie, als je het niet negatief vind is het dat ook niet. Leg nooit de schuld bij een ander. Het is altijd je eigen schuld en doe er dus wat aan. Dan zijn alle problemen op te lossen.

My Favorite BNI StoryBij BNI praten we vaak over het verkrijgen van meer omzet, maar voor mij is BNI veel meer. Bij BNI leer je betere relaties bouwen, beter netwerken, beter jezelf presenteren, kortom je wordt een betere ondernemer en dat levert veel extra omzet op niet alleen binnen je chapter maar ook daarbuiten. Persoonlijk groei is voor mij het belangrijkste wat BNI je kan brengen. Ik heb de laatste jaren veel mensen ontmoet waarvoor BNI een enorme positieve ommekeer in hun leven heeft betekend, en ik ben er trots op daar een bijdrage aan te hebben kunnen leveren

My Ideal Referral PartnerBestuursleden van ondernemers- verenigingen, -clubs, en -belangen groepen