Startende BNI LocatiesNetwerk kalenderDownloadsVideoBNI Kantoor - TrainingscentrumBNI internationaal nieuws60 seconden presentatiesROI van het lidmaatschap van BNIBNI NieuwsWorkshops

Zoek een BNI locatie

Successnet

Successnet

BNI Podcast

Wim van den Heuvel

Phone 06 300 297 60
Mobile Number 06 300 297 60
Website http://www.koopplein.nl/denhaag

Mr. Wim van den Heuvel
Koopplein Den Haag
Marius Godwaldtstraat 49
Den Haag
Zuid-Holland
2552CM

Social Networking Links

Send Message

Wim van den Heuvel

Koopplein Den Haag

Director ConsultantMy BusinessDe online marktplaats waar kopers en verkopers elkaar dagelijks ontmoeten. De klantreis van tegenwoordig is complex. De klant gebruikt meerdere kanalen alvorens tot aankoop over te gaan. Consumenten kopen daarnaast steeds meer online en dat is ook terug te zien in de toename van media bestedingen van bedrijven op e-commerce (de marktplaatsen) platformen en vergelijkingssites. Koopplein.nl faciliteert online zichtbaarheid voor ondernemers op een lokaal e-commerce platform in uw eigen gemeente. U als ondernemer kunt op twee manieren profiteren van de hoge bezoekersaantallen van Koopplein.nl. Enerzijds door een advertentie (banner of een promobloc) te plaatsen, anderzijds door er een bedrijfspagina aan te koppelen. Met een bedrijfspagina profiteert u namelijk van de hoge google ranking van Koopplein.nl en bespaart daarmee al gauw zo’n 20 euro per dag uit aan google adwords advertentiekosten. Met Koopplein.nl verbetert u uw digitale zichtbaarheid.

Ideal ReferralBedrijven die binnen geheel Den Haag hun zichtbaarheid willen vergroten. Zeer sterk voor detailhandel ! Waarom? Omdat elke maand minimaal 20.000 unieke bezoekers met een Koopintentie mijn website bezoeken !

Top ProductAltijd een maatwerk oplossing voor het probleem van de klant. Kan bannering zijn, maar ook zakelijke advertenties en/of bedrijfspagina.

Top Problem SolvedProblemen zijn er niet, wel uitdagingen. Ik kan voor iedere ondernemer zijn/haar zichtbaarheid vergoten. Koopplein.nl is de ideale match voor elke ondernemer !

My Favorite BNI StoryBNI is het voor mij helemaal. Je komt overal binnen en het is een enorm groot opleidingsinstituut. Elke ondernemer moet in mijn ogen overwegen om (direct) lid te worden. Veel hulp gekregen bij het opzetten van mijn onderneming !

My Ideal Referral PartnerDetailhandel, ingangen winkeliersverenigingen, BIZ, Marketingstrategen, Drukkerijen, Grafisch ontwerpers, Makelaars etc...