Startende BNI LocatiesNetwerk kalenderDownloadsVideoBNI Kantoor - TrainingscentrumBNI internationaal nieuws60 seconden presentatiesROI van het lidmaatschap van BNIBNI NieuwsWorkshops

Zoek een BNI locatie

Successnet

Successnet

BNI Podcast

Jolanda Oversluizen

Phone 06 414 326 72
Website http://www.passietest.nu

Jolanda Oversluizen
Passietest.nu
Vergulde draeckweg
15
Hoek van Holland
Nederland
3151 RT

Send Message

Jolanda Oversluizen

Passietest.nu

Regional AdminMy BusinessNa 25 jaar in het onderwijs en het opvoeden van mijn 3 kinderen begrijp ik de zorgen van ouders op het moment van beroeps en/of studiekeuze. Met de Passietest, de TMA talentenanalyse en een beroepsinteresse analyse komen we tot de juiste keuze. Met de talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Met de beroepsinteresse analyse wordt de belangstelling voor 16 beroepssectoren achterhaald. Dus ben je op zoek naar een MBO, HBO opleiding of Universitaire studie neem dan contact met mij op.

Ideal ReferralEen ouder met een kind dat niet weet wat voor vervolgopleiding het moet kiezen.

Top ProductStudie- beroepskeuzetraject

Top Problem SolvedJongen met een hekel aan school en geen zin om ervoor te werken kwam naar mij toe met de vraag wat voor vervolgopleiding hij moest kiezen. Door samen mijn methode te volgen is hij nu op een opleiding terecht gekomen waar hij plezier in heeft en hard voor werkt om de opleiding te halen.

My Favorite BNI StoryDe door mij gebruikte methode heb ik te danken aan BNI. Door met de juiste mensen in aanraking te komen via het netwerk heb ik de juiste keuze kunnen maken in de componenten van mijn methode.

My Ideal Referral PartnerOuders met jongeren, en mensen op een kruispunt van hun carrière die niet weten wat ze willen gaan doen.